Градишка: Наставник ухапшен са 400 грама спида и другим наркотицима

Ј. Са.
Градишка: Наставник ухапшен са 400 грама спида и другим наркотицима

ГРАДИШКА – Александар Грандић, наставник у двије основне школе у Градишци, ухапшен је са 400 грама спида, а претресом полиција је пронашла и друге наркотике, сазнаје „Глас Српске“.

Из Полицијске урпаве Градишка саопштили су да је осумњичени ухапшен у сриједу због неовлаштене производње и промета опојних дрога.

- Полицајци су радом на терену дошли до сазнања да лице А. Г. посједује одређену количину дроге, те је по наредби Основног суда Градишка,  полиција претесла  кућу, пратеће објекте и возила које користи наведено лице – саопштено је из полиције.

Додају да је том приликом пронађена прашкаста материја бијеле боје која асоцира на спид масе 400 грама, прашкаста материја која асоцира на MDM масе 0,91 грама, 4 комада таблета екстазија и материју смеђе боје која асоцира на марихуану бруто масе 5,16 грама, као и други предмети који могу послужити као доказ у даљем кривичном поступку.

- О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука који је наложио да се против А. Г. поднесе извјештај о почињеном кривичном дјелу – навели су из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана