Градишка: Напао и лакше повриједио полицајца

Срна
Foto: Илустрација

ГРАДИШКА - Лице чији су иницијали Д.К. из Козарске Дубице ухапшено је у Градишци јер је вербално, а затим и физички напало полицајца и повриједило га, речено је Срни у Полицијској управи Градишка.

Лице Д.К. управљало је аутомобилом марке "мицубиши пајеро" који су данас приликом контроле саобраћаја, око 14.30 у мјесту Крушкик-град Градишка, зауставили припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја.

Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука наложио је предузимање свих потребних мјера и радњи те да по комплетирању предмета против Д.К. буде поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

Полицијска управа Градишка осуђује сваки вид насилничког понашања и напад на полицијске службенике и апелује да се грађани уздрже од таквог понашања.

Срна незванично сазнаје да је Данијел Котур (33) из Козарске Дубице, који тренутно живи у Шведској, изашао из возила и ухватио полицијског службеника у предјелу груди, одгуривао га и ударио га ногом у десну наткољеницу те му нанио лаке тјелесне повреде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана