Градишка: Лице ухапшено због крађе новчаника

Срна
Градишка: Лице ухапшено због крађе новчаника

ГРАДИШКА - Полиција је ухапсила лице чији су иницијали А.М. из Градишке због сумње да је у магацину угоститељског објекта у овом мјесту украло новчаник у којем се налазило око 1.100 КМ, двије банковне картице и лична документа, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Полицијској станици Градишка у суботу, 7. новембра, око 20.30 часова пријављено је да је у угоститељском објекту из женске торбице у магацину угоститељског објекта отуђен новчаник.

"Оперативним радом полицијских службеника Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Градишка идентификовано је и лишено слободе лице иницијала А.М. из Градишке, које је у потпуности признало извршење наведеног кривичног дјела, те показало мјесто гдје је одбацило наведени новчаник са новцем, банковним картицама и личним документима", наведено је у саопштењу.

Из Полицијске управе наводе да је о свему обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се лице испита, те да се по комплетирању и документовању предмета достави извјештај о почињеном кривичном дјелу, а да се пронађени предмети врате оштећеној.

Полиција истиче да наставља са предузимањем мјера ради расвјетљавања и других кривичних дјела против имовине, за које се сумња да их је извршило наведено лице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана