Градишка: Два лица ухапшена због вријеђања полицајаца

Срна
Foto: ГС

ГРАДИШКА- Припадници градишке Полицијске управе ухапсили су два алкохолисана лица чији су иницијали Д.Ч. и Н.Ч. из Градишке због вријеђања полицијских службеника.

Ова лица ухапшена су јуче у 4.15 часова након што су испред здравствене установе у Градишци нарушила јавни ред и мир вријеђањем полицијских службеника и оглушила се о наређење полицајаца да престану са тим.

"На тај начин су ометали полицијске службенике у вршењу службене радње. Алкотестирањем лица утврђено им је присуство алкохола у крви", саопштено је из Полицијске управе Градишка.

По комплетирању предмета против лица Д.Ч. и Н.Ч. биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка надлежном суду. На подручју у надлежности Полицијске управе Градишка јуче је евидентирано једно кривично дјело, два нарушавања јавног реда и мира и четири саобраћајне незгоде.

У саобраћајној незгоди, која се догодила јуче у 2.35 часова на магистралном путу у мјесту Чатрња код Градишке, са коловоза је слетио аутомобила "фијат", којим је управљао С.Ч. из Градишке, а за којег је алкотестирањем утврђено да је возио под дејством алкохола.

Увиђај су извршили припадници Полицијске управе Градишка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана