Горио аутомобил на бензинској пумпи у Милићима

Срна
Горио аутомобил на бензинској пумпи у Милићима

МИЛИЋИ - На бензинској пумпи у Милићима данас се запалио аутомобил, али је брзом интервенцијом мјештана и ватрогасаца избјегнута већа материјална штета, а није било ни повријеђених.

Горио је аутомобил "форд фокус", у власништву Т.А из Милића.

Портпарол Полицијске управе Зворник Данијела Маџаревић изјавила је Срни да су милићки полицајци дојаву добили у 11.30 часова, а пожар је локализован у 12.10 часова.

Маџаревићева је рекла да је о догађају обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, Подручна канцеларија Власеница.

Вођа смјене милићких ватрогасаца Милош Дрмоњић изјавио је Срни да су на пумпи затекли припаднике милићке полиције и мјештане који су гасили ватру противпожарним апаратима.

-Успјели смо да угасимо ватру на аутомобилу на којем су се запалиле инсталације. Ријеч је о самозапаљењу, пожар се није ширио. На срећу, повријеђених није било - изјавио је Дрмоњић.

Како Срна сазнаје од очевидаца пожара у ауту су, осим возача, била и два путника, који су успјели да напусте возило, без повреда.

Очевици наводе да је жена наточила гориво и требала да стартује аутомобил, а онда примијетила дим. Она је мало помјерила ауто, након чега је почео да се шири пламен испод хаубе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана