"Глас" доноси детаље о проналаску тијела у Добоју: Мртва браћа нађена на кревету!

Небојша Томашевић
"Глас" доноси детаље о проналаску тијела у Добоју: Мртва браћа нађена на кревету!

ДОБОЈ – Браћа Горан (60) и Ахмед Алагић (70) који су нађени мртви у закључаном стану у добојској улици Немањина, затечени су на кревету и један од њих је наводно био тешко болестан, а за сада ништа не упућује да се ради о кривичном дјелу, потврђено је "Гласу Српске".

Они су пронађени мртви јуче након што је неко од станара пријавио смрад у згради. - Комшије су пријавиле да нешто смрди из стана и да не виђају браћу.

Када је патрола стигла на терен стан је био закључан, а по уласку унутра нађена су мртва браћа чија су тијела и одмаклој фази распадања -рекао је извор "Гласа Српске" У Полицијској управи Добој потврдили су да је полиција јуче добила пријаву око 15.50 часова и да су пронађена два тијела у стану у Немањиној улици.

Начелник Одјељења за општи криминалитет Владислав Милановић јуче је изјавио је да је патрола након пријаве изашла на терен и утврдила наводе пријаве те обавила разговор са особом која је пријавила случај.

- Пошто је стан био закључан, територијално ватрогасна јединица је извршила насилан улазак у наведени стамбени простор. Уласком у стан утврђено је да се у истом налазе два тијела мушких особа.

Обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Добоју. Тужилац је предложио и предузимање осталих мјера и радњи на разрјешењу свих чињеница околности које су довеле до смрти двије наведене особе-рекао је Милановић.

У полицији су истакли да је наређена обдукција тијела како би се утврдио узрок смрти и да ће се послије тога моћи више рећи о томе шта се десило.

Браћа Алагић познати су у Добоју и биле су својеврсне легенде града и често су виђани међу навијачима фудбалског клуба "Слога".

Како причају Добојлије они су живјели сами и често су ходали градом, али у посљедњих десетак дана прије трагичне вијести нико их није виђао.

Од браће су се на друштвеним мрежама опростиле бројне Добојлије, али и ФК "Слога". "Корзо, кино 'Партизан', Дом ЈНА, 'Луке'…чуваће сјећање на вјечите младиће који су обиљежили једну епоху града на три ријеке", наведено је у једној објави на друштвеној мрежи Фејсбук.

Фудбалски клуб "Слога" на свом Фејсбук профилу је објавио да их је све затекла тужна вијест да су Горан Алагић и његов брат преминули. "Почивајте у царству небеском", наведено је у објави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана