Фудбалери из запаљених возила вадили путнике!

Курир
Фудбалери из запаљених возила вадили путнике!

ПАНЧЕВО - Фудбалери Хајдука из Дивоша, након што су убједљиво освојили три бода на гостовању у Панчеву, уписали су још једну, много врједнију побједу – спасили су животе путника из запаљених аутомобила.

На уласку у Панчево, непосредно испред аутобуса Дивошана, догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој су учествовала два путничка возила. Захваљујући присебности возача, аутобус се зауставио се само неколико метара од мјеста удеса, пише Курир.

Инцидент се догодио док се аутобус, са руководством, стручним штабом и играчима, приближавао Панчеву из правца Београда. Играчи су одмах истрчали из аутобуса и притекли у помоћ повријеђенима. Брзом реакцијом су извукли путнике из возила, а Милан Тодоровић, комесар за безбједност Хајдука, успио је да угаси пожар и спријечи катастрофалне посљедице.

Физиотерапеут екипе, Мика Максимовић, одмах је пружио прву помоћ повријеђенима, док је клупски секретар Раде Маричић позвао дежурне службе, које су убрзо стигле и преузеле даље збрињавање повријеђених. У судару су учествовала два аутомобила са укупно пет путника, а захваљујући присебности и храбрости фудбалера, избјегнута је трагедија.

-Ту није било много размишљања, цела екипа је истрчала из аутобуса, помогли смо путницима, извадили апарат за гашење пожара и све се брзо решило. Екипа је цела учествовала у овој акцији - рекао је Тодоровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана