Фочак ухапшен након што је напао полицијског инспектора

Д. М.
Фочак ухапшен након што је напао полицијског инспектора

ФОЧА - Филип Крнојелац (1995) из Фоче ухапшен је ноћас око 3:30 часова након што је упао у кућу криминалистичког инспектора Полицијске управе Фоча Александра Мојовића и физички насрнуо на њега и његову супругу, потврђено је за „Глас Српске” из МУП-а Српске.

 

Из МУП-а Српске потврђено је да је Јелица Мојовић ноћас око 03:10 часова Полицијској станици Фоча телефоном пријавила да је Филип Крнојелац ушао у њену породичну кућу и физички насрнуо на њеног супруга Александра Мојовића који је у том моменту спавао  и нанио му тјелесне повред у предјелу главе, те да је и њу ухватио за косу и ударио је неколико пута у главу, након чега се удаљио у непознатом правцу.

- На лице мјеста упућени су полицијски службеници ПС Фоча који су пронашли Филипа Крнојелца, та га у 03:30 часова лишили слободе и смјестили у просторије за задржавање ПС Фоча, ради даље крим-обраде.

Повријеђени Александар Мојовић након указане љекарске помоћи у Универзитетској болници Фоча, на своју инцијативу је одбио болничко лијечење. Ухапшени Филип Крнојелац је алкотестиран и утврђено је 1,45 г/кг алкохола у организму.

О свему је обавијештен дежурни тужилац - потврђено је из МУП-а.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана