Филмска потјера: Младић украо аутомобил са 5.000 долара па бјежећи од полиције слетио с пута

ГС
Филмска потјера: Младић украо аутомобил са 5.000 долара па бјежећи од полиције слетио с пута

БИХАЋ - Полицијски службеници ПУ Бихаћ јуче су успјели ући у траг лопову који је украо аутомобил у којем се налазило 5 хиљада долара.

 Наиме, како нам је потврђено из Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона (МУП УСК), јучер је у јутарњим сатима Полицијској управи у Бихаћу пријављена крађа аутомобила

.Ријеч је о возилу марке "Тојота" које је украдено испред породичне куће у Брековици.

"Ради се о аутомобилу хрватских регистарских ознака у којем се налазило 5 хиљада долара. Полицијски службеници и истражитељи су изашли на мјесто догађаја и констатовали да је ријеч о кривичном дјелу тешка крађа", потврдио је за Клиx.ба Аднан Бегановић, портпарол МУП-а УСК.

У поподневним сатима је потом ПУ Бихаћ допимила позив грађана да је украдено возило уочено на путном правцу из Цазина према Бихнаћу, у близини мјеста Брековица."Најближа полицијска патрола упућена према том мјесту и уочило које се кретало великом брзином и поред сигнализације полицајца и није хтјело стати.

Дошло је до контакта полицијског аута и "Тојоте" и том приликом је возило слетјело са пута. На оба возила је причињена велика материјлана штета", казао је Бегановић.

Полицијски службеници су хоспитализовани у кантоналну болницу "Др. Ирфан Љубијанкић" гдје је констатовано да се ради о лакшим тјелесним повредама и који су потом пуштени на кућно лијечење.Младић који је управљао украденом "Тојотом" задобио је теже тјелесне повреде и упућен је на даљу хоспитализацију на одјелу за неурохирургију.

Ријеч је о момку П.С. рођеном 2000. године из Зенице.О свему је обавјештено кантонално Тужилаштво које ће подузети све потребне активности.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана