Фатална Сашка и њен момак осумњичени због туче у Броду: Претукли брачни пар и разбили им ауто

Ј. Са.
Фатална Сашка и њен момак осумњичени због туче у Броду: Претукли брачни пар и разбили им ауто

МОДРИЧА - Сашка Ковачевић (26) из Модриче, познатија као Фатална Сашка и њен партнер Саша Цвијановић испитани су у полицији због сумње да су претукли брачни пар и њихове пријатеље испред кафића "Дорс" у Броду, сазнаје "Глас Српске".

Према незваничним информацијама, све се десило 4. децембра пола часа иза поноћи, а нападнути су супружници Горан З. (32) и Дајана З. те Синиша Р. (33) и Љубинка Д. (36), сви из Брода.

- Испред угоститељског објекта, зауставио се "пежо" из којег је изашао Цвијановић те напао Горана и Синишу. Потом је из "пежоа" изашла Ковачевићева, која је ногом у главу ударила Љубинку Д. У тучи је тешко повријеђен Горан З, а лакше Љубинка Д. - рекао је извор близак истрази.

Додао је да је током сукоба Цвијановић из возила узео шипку и оштетио "форд" у власништву Горана З., разбивши стакло на њему.

- Како би се одбранио Горан З. је Цвијановића ударио дјечјим колицима, а овај њега више пута шипком у главу. Тучу је зауставио власник локала, који је изашао да види шта се дешава, а Ковачевићева и Цвијановић су побјегли - рекао је наш извор.

Из Полицијске управе Добој, наводећи иницијале, саопштили су да су обавили увиђај након пријаве о тучи.

- Полиција је на терену затекла Г. З. и Д. З. из Брода са повредама главе, а на њиховом "форду" је било разбијено предње стакло. Повријеђени Г. З. је возилом Хитне помоћи превезен у Дом здравља Брод, гдје му је указана љекарска помоћ. Превезен је у УКЦ РС у Бањалуци - саопштили су из Полицијске управе Добој.

Наводећи иницијале истакли су да ће против осумњичених бити поднесен извјештај за кривична дјела тешка тјелесна повреда, а против Цвијановића и за оштећење и одузимање туђе ствари. Сашка Ковачевић позната је по кривичним дјелима, а осуђена је на годину затвора, јер је порно-снимцима уцјењивала свештеника И. К., од кога је покушала да извуче 250.000 КМ.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана