Епилог несреће код Мостара: Седмеро повријеђених, животно угрожена старица, тешко повријеђена и дјевојчица

ГС
Foto: Аваз

МОСТАР- Седам особа је повријеђено у тешкој саобраћајној несрећи која се данас у 13.35 сати догодила у мјесту Салаковац, недалеко од истоименог тунела на цести Мостар-Сарајево, потврђено је из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона.

У несрећи су учествовала три возила, Голф којим је управљао М.М.(38) из Тузле, Е.К. (20) из Сарајева с аутомобилом Ауди те В.А.М. (79) која се налазила за управљачем Опела.

В.А.М. је задобила тешке тјелесне повреде, опасне по живот. Тешко је повријеђена и 11-годишња дјевојчица, И.М. која се налазила у возилу Голф, пише Аваз.

Лакше тјелесне повреде су задобили возачи М.М. и Е.К. те путници из возила Голф, А.М. (36) и А.М. (16) те сувозач из Аудија, С.К. (20).

На лицу мјеста су уз екипе Хитне помоћи интервенисали и припадници Професионалне ватрогасне јединице Мостар који су унесрећене извлачили из слупаних аутомобила.

Због ове несреће, односно, увиђаја који су на лицу мјеста обавили припадници Полицијске управе Мостар, под надзором Тужилаштва ХНК, саобраћај је био потпуно обустављен, након чега се одвијао наизмјенично.

Управо, због отежаног саобраћаја, сатима је на тој цести долазило до застоја и формирања вишекилометарских колона возила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана