Експлозија у Благају: Разнесен банкомат Рајфајзен банке

Н.Т.
Foto: Avaz.ba

МОСТАР - Полиција трага за нападачима који су бацили непознати експлозивну направу на банкомат "Рајфазен" банке у Благају код Мостара.

Како је саопштио МУП Херцеговачко неретванскког кантона све се десилоп ноћас око 1.20 часова,а усљед експлозије оштећена је и кућа у чијем приземљу је био банкомат.

- Након приајве на терен су одмах упућене полицијске екипе. У току је истрага у циљу  проналаска и идентификацији извршиоца, а за сада није познато да ли су нешто однијели из банкоматра или су остали без плијена-рекли су у полицији.

Медији преносе да су након експлозије испред куће јутрос осванули разбацани дијелови банкомата, али и стакала с пословног простора, а наводе да је оштећен и пословни простор сусједне куће. Према незваничним информацијама након експлозије, виђен сиви аутомобил у којем је било више сумњивих особа, али је  отишао у правцу Мостара.

Полиција је на путу за Подвележје, покушала зауставити описано возило у којем је возач имао капуљачу.  Он није стао полицији,  већ је убрза, а након што се зауставио на локалитету Кук према Подвележју више особа је изашло и почело да бјежи.

Иако је за њима организована потрага за сада нису пронађени, а возило ће бити вјештачено.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана