Експлозија на бензинској пумпи у Тузли усљед цурења гаса, објекат осигурава полиција

Г.С.
Експлозија на бензинској пумпи у Тузли усљед цурења гаса, објекат осигурава полиција

ТУЗЛА - У унутрашњости пословнице бензинске пумпе Петрол у насељу Ирац у Тузли вечерас је дошло до експлозије која је највјероватније узрокована цурењем гаса.

Како сазнаје klix.ba, повријеђених особа није било, али је настала велика материјална штета.

Како је казала портпарол Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона Аднана Спречић, Полицијској станици Центар око 18:55 је пријављено да је у унутрашњости једне од просторија објекта бензинске пумпе Петрол у улици Рударска у Тузли дошло до експлозије највјероватније усљед цурења гаса.

- Том приликом је наступила материјална штета већег обима, док није било повријеђених особа. На мјесто догађаја је одмах упућена патрола Полицијске станице Центар те припадници Професионалне ватрогасне јединице Тузла. Мјесто догађаја је обезбијеђено од полицијских службеника, док су гасне инсталације обезбијеђене од особе која је овлаштена за то", казала је Спречић.

Спречић је прецизирала да се очекује и интервенција стручне особе која ће извршити додатни преглед плинских инсталација на бензинској пумпи Петрол.

Када се за то стекну услови, увиђај ће на мјесту догађаја обавити службеници Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Тузла и инспектор протупожарне заштите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана