ЕКСКЛУЗИВНО Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци!

Небојша Томашевић
ЕКСКЛУЗИВНО Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци!

БАЊАЛУКА – Полиција је у оквиру истраге отимања два милиона марака од Бањалучанке Ј. Ш. која тргује девизама ухапсила једну особу с подручја Грузије која се може повезати са овим случајем, сазнаје "Глас Српске".

Према нашим информацијама ово кривично дјело починила је добро организована група која је током бијега промијенила више возила. Дио њих је побјегао у правцу Добоја, а сумња се да су неки чак отишли из БиХ.

Истражиоци су до сада открили и руте којима су бјежали лопови, а пронађена су и два возила за која се сумња да су користили.

Ради се о ”сеату” који је откривен у насељу Сунце, те ”аудију” који је откривен у насељу Паприковац.

- Лопови су након пљачке отишли према насељу Сунце, а затим су бјежали према Залужанима гдје су, по свему судећи, кренули да отварају украдене торбе. У једној од њих су пронашли мобилни телефон који је власница претходно сакрила. Сигнал тог телефона је угашен на базној станици у Залужанима. Даљим оперативним радом се дошло до информација и доказа да су пљачкаши побјегли у Добој - рекао је извор близак истрази.

Бањалучанка Ј.П. нападнута је  уторак увече испред своје куће у бањалучкој улици Реље Кнежевића. Лопов јој је пришао с леђа док је била на кућном прагу те јој истргао торбе у којима је наводно било око два милиона марака и побјегао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана