Ефикасна акција полиције: Ухапшена три лопова због провале и крађе

Н.Т
Ефикасна акција полиције: Ухапшена три лопова због провале и крађе

БАЊАЛУКА – Полиција је ефикасним радом успјела да истог дана када је пријављено открије починицое крађе у Бањалуци и Лакташима.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, ухапшени су Д.М. и Р.Ц: из Бањалуке због крађе из коиска, а на подручју Лакташа ухапшен је М.С. због крађе грађевинског материјала вриједног 2.500 КМ. Обе крађе полицији су пријављене 23. маја и убрзо након тога откривени су осумњичени.

- Полицији је у Бањалуци је  тог дана око три часа пријављено да је провљено у киоск у Бањалуци и украден неутврђен износ новца. Након оперативних мјера око 10 часова идентификовани су и лишени слободе Д.М. и Р.Ц. из Бањалуке, збогоснова сумње да су починилi тешку крађу - наводи се у саопштењу.

Полицијској станици у Лакташима истог дана пријављено је да је непозната особа од 20. маја до дана пријаве украла грађевински материјал са градилишта Слатини код Лакташа.

- Наведено је да је вриједност материјала око 2.500 КМ, а предузимањем оперативних мјера и радњи, полицијски службеници Полицијске станице Лакташи, дошли су до сазнања да се у везу са извршењем наведеног кривичног дјела, може довести лице М.С. које је у истог дана у 18,00 часова лишено слободе - наведено је између осталог у саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана