Едис Бунар с још једним осуђеником напао Аднана Шерака у затвору

GS
Foto: N1

У току јучерашњег дана Едис Бунар са још једним затвореником, извјесним Палавром, у зеничком затвору напао је Аднана Шерака.

 У затвору је владало опсадно стање обзиром да се ради о затвореницима који имају око себе окупљене друге затворенике те су чувари успјели спријечити да то ескалира у општу тучњаву.  

Медији су раније писали да је управо Бунар у свом стану крио Шерака када је овај побјегао из зеничког затвора, односно није се вратио са допуста. Бунар служи казну затвора од четири године због организовања наркогрупе а ухапшен је у оквиру акције “Призма”.

Аднан Шерак је осуђен на седам година затвора за наношење смртоносних повреда затворенику Џенану Џаки у КПЗ Зеница.

Шерак је у КПЗ смјештен након пресуде Врховног суда ФБиХ из 2009.године, којом је осуђен на 8 и по година затвора за покушај убиства Драгана Јефтића и Ирфана Осмића, на које је пуцао у децембру 2008. године у кафићу на Грбавици.

Потом је у новембру 2018. године дигао полицију на ноге када се није вратио с допуста, а ухапшен је након вишедневне потраге у једном сарајевском кафићу на Мариндвору.

Отео особу на Швракином Селу

Пресудом Општинског суда у Сарајеву, Аднан Шерак је првостепено осуђен ове године у априлу на годину затвора за отмицу А. Г. и наношење лакших повреда, преноси СрпскаИнфо

Шерак се теретио за случај из јула прошле године, када је у кући у Швракином Селу заробио А. Г., којем је отео пиштољ. Све је почело у кафићу на Мариндвору, након што су нападнути А. Г. и С. Ј. јер је А. Г. ставио пиштољ на сто.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана