Двоструки убица синоћ ипак није ухапшен, полиција још увијек на ногама

ГС
Двоструки убица синоћ ипак није ухапшен, полиција још увијек на ногама

ЗЕНИЦА- Двоструки убица Алекса Мицан, који се јуче није вратио у зенички затвор са допуста, још увијек је у бјекству, а информације о могућој локацији боравка коју је полиција имала протекле ноћи показале су се као нетачне.

Портпарол  Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона Елведин Фишек је казао за Кликс да је Мицан још увијек у бјекству, односно, да није пронађен након синоћње информације о могућој локацији на којој се налази.

Додао је да су полицијске снаге на терену те да су ангажоване на интензивном трагању за Мицаном који се није вратио у Казнено-поправни завод Зеница након што је пуштен на допуст.

Директор Казнено-поправног завода Зеница Русмир Исак је казао да је Мицан још 2021. године остварио права на допусте те да је по његовом именовању за директора Мицан већ био на допусту.

-Дао сам налог заповједнику и другима да учествују у истражним радњама унутар затвора како би се провјерило како је дошло до тога да оствари право допуста - казао је Исак.

Зеничка полиција синоћ је добила информацију да се Мицан налази у зеничком насељу Луково Поље, али тамо након опсежне претраге терена није пронађен.

Мицан је 2004. године убио Сенада Лепирицу и Адема Ћатића, раднике фирме “Iz Computers ”, у стану који је унајмио у насељу Мојмило, а затим је украо пет лаптопа. У раднике је испалио 12 метака. Осуђен је на 25 година, а одслужио је 19 година затвора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана