Двојица зворничана провалила у кућу, украла 5000 КМ и златни накит

Срна
Двојица зворничана провалила у кућу, украла 5000 КМ и златни накит

ГРАДИШКА - Припадници Полицијске управе Градишка, у сарадњи са припадницима зворничке Полицијске управе, ухапсили су двојицу Зворничана чији су иницијали В.Г. и Р.Г. због сумње да су провалили у породичну кућу у Градишци из које су украли око 5.000 КМ и златни накит.

“На основу наредбе Основног суда Градишка, припадници Полицијске управе Градишка и Полицијске управе Зворник су данас на подручју Зворника претресли кућу и објекте на три локације које користе ова лица и том приликом су пронађени предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку”, наводи се у саопштењу Полицијске управе Градишка.

Из Полицијске управе додају да је о свему обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци, који је наложио да ухапшена лица буду испитана о свим околностима и пуштена на слободу, а да након комплетирања и документовања предмета буде достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

У саопштењу се наводи да је 9. јануара у 18.30 часова оштећена пријавила да је истог дана у послијеподневним часовима извршена провала у њену кућу у Градишци из које су украдени око 5.000 КМ и златни накит.

Из Полицијске управе Градишка додају да су лица из Зворника чији су иницијали В.Г. и Р.Г. осумњичена да су провалила у кућу, извршила преметачину, те украла новац и златни накит.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана