Двојица мушкараца напали заштитара у Градачцу, он пуцао на њих и ранио једног

ГС
Foto: Кликс

У Градачцу је синоћ дошло до употребе ватреног оружја приликом чега има повријеђених. Наиме, физички је нападнут заштитар који је узвратио пуцњима.

Како је потврдила портпаролка МУП-а ТК Аднана Спречић до напада је дошло синоћ око 22:35 сати, а све је пријавио заштитар З. Б. који је лакше повријеђен , преноси Кликс.

Он је казао како су га физички напала њему позната лица А. Ш. (1987) и М. К. (1988) те да је он узвратио пуцњавом из ватреног оружја приликом чега је повриједио А. Ш.

"Одмах по запримању пријаве на лице мјеста је упућена патрола те служба хитне медицинске помоћи дома здравља Градачац. Доласком на лице мјеста патрола полиције која је осигурала мјесто догађаја, као и ватрено оружје. Увиђај који је обављен по налогу дежурног тужилаштва извршили су истражитељи ПУ Градачац те ће наставити даљи рад на документовању овог догађаја о чему ће бити достављен извјештај", рекла је Спречић.

Рањена особа А. Ш. је превезена на УКЦ Тузла гдје су му на Клиници за хирургију констатоване тешке тјелесне повреде, односно прострелна рана у предјелу ноге. Он је упућен на Клинику за ортопедију, али је одбио даљу хоспитализацију.

Повријеђен је и заштитар З. Б., а медицинска помоћ му је пружена на лицу мјеста. Упућен је да се јави у УКЦ, али према информацијама полиције, то још увијек није урадио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана