Двојац ухапшен са два килограма амфетамина

Срна
Foto: принтскрин

САРАЈЕВО- Лица чији су иницијали Ф.Е. и Х.Е. ухапшена су у акцији Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево због сумње да су починила неовлаштен промет дрогама, а у претресима је пронађено и одузето око два килограма амфетамина.

Претреси су извршени јутрос на више локација на подручју општина Трново и Илиџа, по наредби Суда БиХ и под надзором тужиоца.

Том приликом пронађени су и привремено одузети око два килограма бијеле материје која асоцира на дрогу амфетамин, вакуумска машина за паковање, дигитална вага за прецизно мјерење, средства и материјал за производњу ове дроге, три мобилна телефона, двије банковне картице, изводи и трансакцијске уплате различитих банака, више УСБ стикова и ултра пакета мобилних оператера са СИМ картицама, као и други предмети и трагови који се могу довести у вези са извршењем кривичних дјела.

Поред наведеног, одузета су и два возила веће материјалне вриједности за која се сумња да су имовинска корист прибављена извршењем кривичних дјела, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево. Над ухапшенима се проводи криминалистичка обрада у службеним просторијама Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево због сумње да су починили кривично дјело неовлаштени промет опојним дрогама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана