Двојац крао цигарете и акумулаторе

Н. Т.
Двојац крао цигарете и акумулаторе

БАЊАЛУКА - Полиција је ухапсила Н.Д. и Б.Д. из Бањалуке због сумње да су украли фелуге с гумама испред аутомеханичарке радње, већу количину цигарета из кисока и два акумулатора из радних машина у Бањалуци.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, терете их да су починили два кривична дјела тешка крађа и крађу.

-  Поменута лица се сумњиче да су 1. децмбра испред аутомеханичарске радње у Бањалуци отуђила четири фелуге са намонтираним пнеуматицима, чиме су причинила штету од око 2 000 КМ. Даље им се ставља на терет да су 29. новембра уз помоћ снаге и подесног алата провалили кроз прозор киоска у Бањалуци, а потом отуђили већу количину цигарета различитих произвођача, чиме су причинила штету од око 893 КМ. Такође, лица се сумњиче да су током ноћи изме 12. и 13. децембар у Бањалуци из паркираних радних машина отуђила два акумулатора, чиме су оштећеном лицу причинила материјалну штету у износу од око 800 КМ -  саопштено је из ПУ Бањалука

Додали су да су током криминалистичке обраде код Н.Д. и Б.Д. пронађени и уз потврду одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем наведених кривичних дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана