Двојац из Градишке напао суграђанина, он након туче полупао стакла на аутомобилима

ГС
Двојац из Градишке напао суграђанина, он након туче полупао стакла на аутомобилима

ГРАДИШКА - Драган Марјановић (23) и Владо Раца (29) ухапшени су прије два дана због сумње да су око три часа ујутро напали и претукли суграђанина Сашу Грујичића (25), а слободе је лишен и Грујичић јер је након туче полупао стакла на два аутомобила, преносе медији у Српској.

Полицијској станици Градишка је 9. јула око три часа оштећени пријавио да га је на бензинској пумпи у Улици Првог крајишког корпуса у Градишци физички напало више лица, након чега се напад наставио и у Улици Лијевчанској, саопштено је из ове управе.

Поступајући по овој пријави, полицијски службеници су утврдили да постоји основана сумња да су Раца и Марјановић 9. јула у ноћним часовима на бензинској пумпи физички напали Грујичића након чега је он добровољно сјео у аутомобил у власништву Марјановића и отишао до Лијевчанске улице гдје су наставили са физичким обрачуном, а Грујичићу су нанесене тјелесне повреде.

Након тога је Грујичић разбило вјетробранска стакла на аутомобилима „форд“ и „застава“ у Лијевчанској улици.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да их полиција испита, те да се против Раце и Марјановића достави извјештај насилничко понашање, а против Грујичића за оштећење и одузимање туђе ствари.

Марјановић је сада већ бивши возач потпредсједника Народне скупштине Републике Српске.

-Не знам шта је урадио Драган Марјановић, не сумњам да ће то утврдити надлежни органи, које позивам да, ако је учинио ишта лоше, буде најстроже кажњен. Он од петка није запослен као возач у Народној скупштини Републике Српске, ја сам тражио раскид његовог уговора јер на то имам право као потпредсједник – навео је Шулић на "Фејсбуку".

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана