Двије саобраћајне незгоде на истом мјесту у једном дану

Срна
Двије саобраћајне незгоде на истом мјесту у једном дану

БРАТУНАЦ - Једно лице повријеђено је у саобраћајној незгоди у мјесту Ранча на магистралном путу Братунац - Коњевић Поље, на истој локацији на којој је претходно у саобраћајној несрећи једно лице погинуло, а још једно повријеђено.

У саобраћајној несрећи, која се догодила јуче у 5.30 часова, два лица су повријеђена, од којих је једно касније преминуло.

На истом мјесту у 15.10 часова догодила се друга саобраћајна незгода у којој је једно лице задобило лакше повреде, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Полиција из Братунца извршила је увиђај саобраћајне незгоде у којој су учествовали аутомобил марке “шкода”, којим је управљало лице чији су иницијали М.К.А. из Тузле, са којим је на мјесту сувозача било лице Д.Б. и аутомобил марке “ауди” којим је управљало лице А.М. из Братунца, са којим је на мјесту сувозача било лице И.О.

Повријеђеним особама иницијала А.М, И.О. и М.К.А. указана је љекарска помоћ у братуначком Дому здравља, а дежурни љекар се није изјаснио о степену повреда, наводи се у саопштењу.

Лице Д.Б. се јавило у Универзитетско-клинички центар Тузла, гдје су му констатоване лаке тјелесне повреде.

Полиција је око 17 часова ухапсила возача “аудија” А.М. због вожње под дејством од 2,21 промил алкохола у крви.
Полиција наставља рад на документовању ове саобраћајне незгоде.

Лице чији су иницијали Х.Ј. из Вогошће подлегло је повредама задобијеним у првој саобраћајној несрећи која се догодила на магистралном путу Братунац - Коњевић Поље у мјесту Ранча, у братуначкој општини, саопштено је раније из Полицијске управе Зворник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана