Двоје мртвих у слијетању “порше кајена”

Небојша Томашевић
Foto: Дражан Поздеровић

БАЊАЛУКА - Двије особе, чији идентитет још није утврђен, су погинуле док су двије повријеђене у саобраћајној несрећи која се десила синоћ у мјесту Новаковићи код Бањалуке, саопштило је бањалучко Окружно тужилаштво.

Како наводе, до несреће дошло око 21.50 часова на магистралном путу Бањалука - Лакташи када је “порше кајен” слетио с пута.

Возилом је управљао Нихад Аљић (46) из Вукосавља који је повријеђен као и путник у возилу Ф.М. (29) из Модриче.

 - Повријеђеним лицима је пружена љекарска помоћ и они су збринути у  УКЦ РС- Бањалука. Приликом саобраћајне незгоде два лица су смртно настрадала,  а  њихов идентитет за сада није познат. Увиђај на лицу мјеста незгоде обавио је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука  Далибор Врећо заједно са полицијским службеницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука - наводи се у саопштењу.

Додаје се да је тужилац  наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере као и вјештачења на утврђивању свих околности саобраћајне незгоде а наложена је и обдукција смртно настрадалих лица која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске. 

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, током јучерашњег дана десило се укупно шеснаест саобраћајних незгода у којима су два лица смртно страдала, а четири задобила тјелесне повреде.

Наводе да је синоћ ухапшем возач који је пијан изазвао незгоду.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана