Два злочина повезана: Рањени младић хтио да помогне убијеном ММА борцу

ГС
Foto: Принтскрин

С. М. (32) који је тешко повријеђен у ноћи између суботе и недјеље, покушао је прије него што је нападнут и избоден ножем да помогне убијеном репрезентативцу Србије у ММА Стефану Савићу (23).

Како извор Курира открива, С. М. и Стефан Савић нису се познавали.

- С. М. је случајно наишао када је нападач задавао убоде Савићу, покушао је да му помогне, викнуо је "шта радите то, пустите момка". Међутим, тада су нападачи насрнули и на њега и покушали и њега да убију - рекао је извор.

Према незваничним информацима, он је покушао да се одвезе аутомобилом и затечен је тешко рањен у колима на Теразијама.

Репрезентативац Србије Стефан Савић (23), освајач бронзане медаље на свјетском првенству у ММА, убијен је пошто му је непознати нападач зарио нож у срце послије свађе на Дорћолу у Београду.

Напад на талентованог спортисту догодио се у ноћи између суботе и недјеље, сат времена после поноћи, на углу Добрачине и Дунавске улице. Полиција трага за убицом, али и за мотивом злочина, а шта се тачно догодило још увијек није сасвим познато.

- Према једној верзији, Савић се у ноћном клубу сукобио са једним гостом. Проверавају се информације да је Савић радио као обезбеђење клуба кад се посвађао с гостом, а свађа је настављена и испред локала. Гост је извадио нож и почео да јури Савића низ Добрачину. Кад га је сустигао, убо га је испод пазуха. Савић је успео да се усправи, али је одмах изгубио снагу и пао испред једне фирме на углу Добрачине и Дунавске - рекао је извор.

Позвана је Хитна помоћ, која је одвезла повријеђеног у Ургентни центар, али је он убрзо по пријему издахнуо.

- Полиција је затворила цео кварт и од тада је на снази акција "Вихор 3". Полиција је и јуче била на месту злочина, скидали су материјал с видео-надзора и тражили оружје. И локал у ком је дошло до сукоба има надзорне камере, па ће и оне помоћи да се идентификује гост који се сукобио с нашим репрезентативцем. Такође, постоји могућност и да је сам напад снимљен, јер у Дунавској улици имамо мноштво фирми које су покривене камерама - рекао је извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана