Два Српчанина ухапшена због туче у кафани

Н.Т.
Два Српчанина ухапшена због туче у кафани

СРБАЦ – Полиција је ухапсила Ж.Ђ. и Б.М. из Српца због сумње да су напали и повриједили Д.Т. и М.Т. у једном угоститељском објекту.

Како је саопштено из  Полицијске управе Градишка све десило јуче, а обојица ухапшених осумњичени су за кривично дјело насилничко понашање.

- Полицијској станици Србац је 28. октобра  око 11.05, пријављено да је у угоститељском објекту у Српцу дошло до физичког обрачуна између четири лица.

По пријави су поступили полицајци Полицијске станице Србац, који су утврдили да су Ж.Ђ. и Б.М., обојица из Српца, физички напали Д.Т. и М.Т., такође из Српца", навели су из полиције.

Додаје се да су повријеђени  збринути у Дому здравља Србац, а потом су упућени у Универзитетски клинички центар Републике Српске на даље прегледе, гдје је утврђено да нису животно угрожени.

- О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се лица испитају, те да се против осумњичених у редовној процедури достави извјештај о почињеном кривичном дјелу- навели су из Полицијске управе Градишка.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана