Два пијана возача из Шипова изазвала саобраћајну незгоду

Срна
Foto: ГС

МРКОЊИЋ ГРАД - Возач из Шипова лакше је повријеђен када је аутомобилом, који је управљао под дејством алкохола, ударио у два паркирана возила у тој општини, рекла је Срни портпарол Полицијске управе Мркоњић Град Божана Вулин.

Возач чији су иницијали С.Г. лишен је слободе због вожње под дјеством алкохола, а утврђено је да је имао 1,56 промила алкохола у крви. Саобраћајна незгода се догодила јуче у Улици Николе Тесле у Шипову, када је С.Г. управљајући "рено клиом" изгубио контролу те ударио у паркирано теретно возило "мерцедес" и аутомобил "волксваген".

Вулинова каже да је С.Г. медицинска помоћ указана у локалном Дому здравља. Увиђај су обавили полицијски службеници Полицијске станице Шипово, а у току је рад на документовању саобраћајне незгоде. У саобраћајној незгоди, која се десила јуче око 19.20 часова у мјесту Водице код Шипова, повријеђен је возач "голфа" чији су иницијали В.И. из Шипова.

Возач, који је управљао аутомобилом под дејством алкохола, изгубио је контролу над возилом и слетио са коловоза. Алкотестирањем је код В.И. утврђено 1,40 промила алкохола у организму. Возачу је помоћ пружена у Дому здравља у Шипову, након чега је упућен на даље лијечење у Универзитетско клинички центар Републике Српске.

Полиција у Мркоњић Град јуче је лишила слободе два лица из овог града због вожње под утицајем алкохола. Ухапшен је Н.Т. код кога је утврђено 1,70 промила алкохола у организму и М.К. који је имао 2,27 промила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана