Дубичанин 16 сати пријетио да ће се разнијети бомбом: Задужио се код зеленаша (ФОТО)

Г.С.
Ветерник
Foto: Телеграф.рс | Ветерник

НОВИ САД - Момир Р. који је 16 сати био затворен у гаражи пријетећи да ће се убити бомбом,  у Ветерник се доселио из Козарске Дубице.

Након вишечасовне драме, овај Дубичанин се коначно око 10 часова јутрос добровољно предао полицији, сазнаје Телеграф. Два полицајца у необиљеженом сивом „пежоу“, одвела су Момира, а убрзо након тога пуштен је и саобраћај кроз улицу.

Екипа хитне помоћи и два патролна возила полиције су на терену. Полицајци тренутно врше увиђај и обезбјеђују двориште куће, а на терену је и велики број медијских екипа. Медији преносе да је Момир Р. од раније познат полицији по насиљу и прогањању.

Недалеко од мјеста гдје је био затворен живи његова мајка.

- Раније је био у послу са аутомобилима, па је изгубио велику количину новца јер се задужио код зеленаша, али и код бивших пословних партнера - испричао је извор "Телеграфа" и додао да је једно вријеме живио је у Њемачкој.

Комшије које живе у близини раније су за "Информер" рекле да је М.Р. некада ту имао имање, а онда се подијелио са братом.

- Давно је ту имао имање, онда су се поделили, имао је породицу али је, колико смо чули, доста коцкао, развео се има и децу. Нисмо ни знали да је ту, мислили смо да је Немачкој. Вероватно је дошао код мајке у посету јер она живи ту у кући на истом плацу - рекле су комшије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана