Дрогиран из аута украо војничку кошуљу и новчаник

Небојша Томашевић
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Игор Исаковић звани Гицан из Бањалуке осумњичен је да је откључаног аутомобила украо службену кошуљу и јакну Оружаних снага БиХ у којој се налазио новчаник са новцем и документима а код њега је пронађена марихуана и бенседин без медицинске документације, сазнаје "Глас Српске".

Исаковић је од раније познат полицији, између осталог и  због пљачке јавне кухиње "Мозаик пријатељства" и крађе мобилног телефона.

Полицијска управа Бањалука саопштила је да су јуче у 18.20 часова, непосредно након запримљене пријаве, идентификовали и ухапсили И.И. из Бањалуке, због постојања основа сумње да је починило кривично дјело крађа и прекршај из закона о производњи и промету опојних дрога.

"Надлежној полицијској станици, истог дана у 17,25 часова, од стране оштећеног лица, пријављено је, да је непознато лице из откључаног возила отуђило службену кошуљу и јакну Оружаних снага БиХ у којој се налазио новчаник са новцем и личним документима.

Код лица И.И. пронађени су и одузети предмети, за које постоји основ сумње да потичу из овог кривичног дјела", наводи се у саопштењу.

Код њега је како наводе пронађена и одузета одређена количина зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану и шест таблета „Бенседин“ без медицинске документације.

Он је подвргнут испитивању на присуство опојних дрога, којом приликом је утврђено присуство опојне дроге „ТХЦ“.

О догађају  је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана