Драматична потјера у Бањалуци: Дилер бјежећи од полиције прогутао кесицу с дрогом, па завршио у хитној помоћи

ГС
Foto: gs

Ђорђе К. (26) из Бањалуке ухапшен је када је приликом бијега од полиције прогутао кесицу са дрогом, а приликом претреса код њега су нађени и други наркотици.

Извор је појаснио је да је Ђорђе К. када је видио полицију кренуо да бјежи од њих и том приликом једну кесицу је ставио у уста.

– Полицајци су га упозорили да избаци кесицу из уста, али је он одбио и потом је прогутао. Тада је настала права драма. Бањалучанин је почео да се гуши, да преврће очима, па је због тога одмах одвезен у болницу – истакао је извор.

Због тога, он је одвезен у Хитну помоћ.


Портпарол ПУ Бањалука Данијела Мучибабић рекла је да је Ђ.К. из Бањалуке, ухапшен због постојања основа сумње да је починило кривично дјело „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

– Он се по уочавању полицијских службеника, дао у бијег, након чега је сустигнут, те ће бити санкционисан и због почињеног прекршаја „Ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица  у вршењу јавних функција“ – рекла је Мучибабићева.

Код њега је пронађена и одузета одређена количина марихуане и спида, као и дигитална вага.

– Потом је подвргнут испитивању на присуство опојних дрога у организму, којом приликом је утврђено присуство опојне дроге „ТХЦ“.

– О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука – истакла је Мучибабићева, преноси  Српскаинфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана