Драма испред школе: Отац покушао да отме своје дијете, па повриједио четири особе

ГС
Драма испред школе: Отац покушао да отме своје дијете, па повриједио четири особе

Испред једне основне школе у Словенским Коњицама у понедјељак се одиграла права драма када је мушкарац (49) покушао да отме своје дијете и том приликом је повриједио чак четворо људи.

Мајка дјетета је пружила отпор и такође је задобила повреде током инцидента. Приликом покушаја отмице повријеђено је и дијете, као и двоје запослених у школи, потврђено је из полиције.

Читав случај је пријавила мајка дјетета.

– У понедјељак, око 13.30, добили смо пријаву од жене да је њен бивши партнер покушао да отме заједничко дијете из школе на подручју Словенских Коњица, додајући да осумњичени није имао дозволу суда да виђа дијете – навели су из полиције.

Како су истакли, мајка је, покушавајући да спријечи оца да одведе дијете, повријеђена.

– Повријеђено је и двоје радника основне школе, који су такође покушали да спријече осумњиченог да одведе дијете. Они су задобили лакше повреде. У инциденту је повријеђено и дијете – додали су из полиције.

Отац на крају није успио да одведе дијете, јер је и оно само пружало отпор.

– У току је истрага, а осумњичени се терети за наношење повреда и занемаривање малољетне особе. Тражили смо и забрану приласка бившој супрузи и дјетету, а о свему је обавјештен и Центар за социјални рад – навели су из полиције.

Медији пишу да је осумњичени отац стари знанац полиције, више пута сумњичен за бројна кривична дјела, међу којима су и насиље и кршење јавног реда и мира.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана