Требињка ухапшена због крађе козметике

Н.Т.
Требињка ухапшена због крађе козметике

ТРЕБИЊЕ - Полиција је јуче ухапсила С. К. из Требиња због сумње да је у два наврата украла већу количину разне робе из једне продавнице у Требињу, саопштила је Полицијска управа Требиње.

„Гласу Српске“ потврђено је да је полиција  разоткрила је крађу у ДМ дрогерији у Требињу из које је у уторак С.К, како се сумња украла производе вриједне око 1.000 марака.

- Полицији је  22. фебруара око 11.20 часова пријављено да не непозната особа из једне трговачке радње украла робу веће вриједности. Изласком на лице мјеста, оперативним радом на терену полицијски службеници дошли су до сазнања да је извршилац кривичног дјела лице С.К. из Требиња -саопштила је полиција.

Истакли су да је утврђено да је осумњичена у истом објекту лани у јуну украла козметичке производе у вриједности од 900 КМ.

- Против С.К. биће достављен извјештај окружном јавном тужилаштву у Требињу због постојања основа сумње да је починио кривична дјела крађа- рекли су у полицији.

Полиција је над њом извршила криминалистичку обраду, јер су запримили пријаву од радница да је непознато лице из овог продајног објекта отуђило робу веће вриједности, а изласком на терен и оперативним радом су утврдили да је крађу починила С.К.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана