Дојава о постављеној бомби у Првој средњој школи у Великој Кладуши

ГС
Дојава о постављеној бомби у Првој средњој школи у Великој Кладуши

Гласноговорник Полиције Унско-санског кантона (УСК) Аднан Бегановић потврдио је запримљену дојаву о постављању експлозивне направе у Првој средњој школи у Великој Кладуши.

 Припадници Полицијске станице Велика Кладуша већ су евакуисали све ученике и комплетно особље, а у току је контрадиверзиони (КДЗ) преглед објекта."Запосленици Радија Велика Кладуша негдје иза седам сати ујутро, обавијестили су нас о примитку е-маила са пријетећим садржајем.

У поруци је наведено како је у Првој великокладушкој средњој школи постављена експлозивна направа, односно да ће она бити активирана између 10 и 12 сати. Полицијски службеници су одмах преузели и прегледали пријетећу поруку, те адекватно поступили.

Средњошколска зграда хитно је евакуисана и у току је контрадиверзиони (КДЗ) преглед", изјавио је гласоговорник Полиције УСК Бегановић.Наглашено је како су полицијски службеници овакву поруку схватили максимално озбиљно, те да су у складу с тим и професионално поступили.

Без обзира на претходне бројне лажне дојаве широм Босне и Херцеговине, приступило се детаљном прегледу и провјери објекта, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана