Добојска полиција ухапсила Сабахету Џиндо из Сарајева: "Краљица џепароша" поново иза браве

Н. Т.
Добојска полиција ухапсила Сабахету Џиндо из Сарајева: "Краљица џепароша" поново иза браве

ДОБОЈ - Познати џепарош Сабахета Џиндо (61) из Сарајева ухапшена је у Добоју на основу потјернице која је за њом расписана због крађе новца, сазнаје “Глас Српске”.

Она је “пала” када је полиција зауставила и контолисала аутомобил у Добоју.

У Полицијској управи Добој, наводећи иницијале, казали су да је за Џиндо била расписана потрага због сумње да је на подручју Добоја починила крађе 6. и 20. августа. Истакли су да постоји сумња да је она починила крађу и на подручју Лакташа.

Сазнајемо да је полиција Џиндо открила контролом аутомобила у Добоју у којем је била сувозач.

- Полицајци су је одмах препознали и ухапсили јер је за њом била расписана потрага - рекао је извор близак истрази.

Према његовим ријечима, Џиндо терете да је 6. августа у Добоју украла коверту са 700 КМ из једне продавнице половне одјеће, а 14 дана касније из бутика је украла новчаник с 250 марака.

Џиндо је до сада хапшена више  пута, а неки за њу воле рећи да у њеном друштву и полицајци провјеравају своје џепове. Крајем прошле године и сама је говорила о својим походима.

- Никад не планирам и не знам кад ћу и хоћу ли стати с данашњим даном или ћу сада украсти ову чашу или милион или  марку. Нисам  сигурна кад кажем да нећу украсти, али се суздржавам да то не урадим. У ташни сам знала имати 5.000 КМ, а крадем чоколаду од шест марака -рекла је раније Џиндо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана