Добојлија ухапшен због уцјењивања бивше дјевојке коју је одвео изван града и тукао

ГС
Добојлија ухапшен због уцјењивања бивше дјевојке коју је одвео изван града и тукао

ДОБОЈ- Добојлија В.С. осумњичен је да је фотографијама уцјењивао бившу дјевојку тражећи од ње новац, те је аутом одвезао на село гдје је и тукао.

Он је јуче ухапшен због ос сумње да је извршило кривична дјела уцјена у покушају, тјелесна повреда и противправно лишење слободе.

Како сазнајемо бивши момак ступио је  у контакт  са дјевојком којој је рекао да има њене фотографије, а када је ушла у његов ауто, одвозио ју је на једну локацију изван града.

Наводно је дјевојку истјерао из возила и физички насрнуо на њу.

Како сазнајемо од ње је тражио и одређену суму новца коју је исти дан морала донијети како не би све јавно објавио и послао њеној породици.

Све се то десило јуче, а дјевојка је исти дан све пријавила полицији.

"В.С. је ступио у контакт са оштећеним лицем из Добоја, те га је својим возилом одвезло на подручје града Добоја и физички напало усљед чега је оштећено лице задобило тјелесне повреде.

Такође, лице иницијала В.С. је упутило пријетње да ће јавно објавити фотографије оштећеног лица уколико му не донесе одређени износ новца. В.С. ће уз извјештај о извршеним кривичним дјелима бити предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој", наводе из ПУ Добој.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана