Добојлија провалио у џамију, полиција открила да је починио још шест крађа

Јасмина Салопек
Добојлија провалио у џамију, полиција открила да је починио још шест крађа

ДОБОЈ - Самир Шарић (23) из Добоја ухапшен је због сумње да је провалио у џамију у овом граду, а на терет му се ставља још шесткривичних дјела која су откривена током рјешавања овог случаја, потврђено је "Гласу Српске".

Како сазнајемо, осумњичени је скоро сва кривична дјела починио у посљедњиг 20 дана, а неколико дана прије хапшења је своје походе је интезивирао.

Извор близак истрази рекао је да Шарић није бирао гдје ће да провали и када.

- Проваљивао је у викендице, куће, али и један фризерски салон и углавном је крао новац, алате и друге вриједне предмете – рекао је извор близак истрази.

Како је навео, мјештани насеља Чаире код Добоја, гдје се провала одиграла били су узнемирени.

Из Полицијске управе Добој саопштили су, наводећи иницијале, да је кривично дјело покушај крађе пријављено у суботу, а осумњичени је убрзо ухапшен.

- Оперативним радом на терену полицијски службеници су идентификовали лица за које постоји сумња да је извршило наведено кривично дјело. Такође, постоји и сумња да је у претходном периоду извршио још четири кривична дјела тешка крађа,  крађа у покушају и кривично дјело крађа – саопштили су из полиције.

Додали су да ће осумњичени Шарић у току дана, уз извјештај о извршеним кривичним дјелима, бити предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана