Добојлија пијан упуцао супругу, љекари се боре за њен живот

Јасмина Салопек
Добојлија пијан упуцао супругу, љекари се боре за њен живот

ДОБОЈ - Данко Маличевић (31) ухапшен је због сумње да је пијан ранио супругу Анђелку М. (26), у коју је пуцао из ловачке пушке и нанио јој повреде опасне по живот, потврђено је "Гласу Српске".

Како сазнајемо, он се током криминалистичке обраде правдао полицији да је пушка случајно опалила.

Из Полицијске управе Добој саопштили су, наводећи иницијале осумњиченог и рањене жене, да је случај полицији пријављен у суботу два часа иза поноћи.

- Рањена А. М. превезена је из добојске болнице у Универзитетски клинички центар (УКЦ) Републике Српске у Бањалуци, гдје је задржана на лијечењу. Осумњичени Д. М. је ухапшен и подвргнут алко-тесту чиме је утврђено да има 2,26 примила алкохола у крви - саопштено је из полиције.

Додају да се осимњиченом на терет ставља кривично дјело убиство у покушају.

Полицији је случај пријављен у суботу, 29.октобра, наводи се полицијском саопштењу.У УКЦ-у су рекли да је пацијенткиња примљена у Ургентни центар УКЦ-а Републике Српске у суботу, те да је животно угрожена.

Хоспитализована је у Клиници за анестезију и интензивно лијечење, а према ријечима начелника Клинике Драгана Ракановића примљена је са повредама грудног коша и трбуха.

- Оперативно је збринута у Општој Болници “Свети Апостол Лука” у Добоју, а затим и у нашој установи. Прикључена је на апарате за механичку вентилацију и животно је угрожена – истакли су у УКЦ-у.

Све даље прогнозе у вези њеног здравственог стања су неизвјесне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана