Добој: Преварио људе и прибавио себи 7.750 КМ

Срна
Добој: Преварио људе и прибавио себи 7.750 КМ

ДОБОЈ- Полиција у Добоју поднијела Окружном јавном тужилаштву извјештај против лица чији су иницијали М.Л. са подручја овог града због основа сумње да је преварило више људи и тако прибавило противправну имовинску корист у укупном износу од око 7.750 КМ, саопштено је из Полицијске управе у Добоју.

Сумња се је то лице крајем јуна, у намјери стицања противправне имовинске користи, дошло до породичне куће оштећеног лица са подручја града Добоја, те му саопштило да је наводно добило одштету за замљиште од једног јавног предузећа у вриједности од 15 тона концентрата који се налази у Бијељини, те да нема новац за превоз како би исто могло довести његовој кући.

"Наведено лице је од оштећеног тражило новац за превоз иако је знало да концетрат није добило и да неће ићи по исти, чиме је оштећеном лицу причинило материјалну штету у износу од 800 КМ", наведено је у саопштењу.

За пријављено лице постоји и основ сумње да је прошле године на сличан начин преварило два оштећена лица са подручја града Добоја.

Осумњичено лице је ти лицима обећало да ће им набавити пољопривредне машине и пластенике, па им је узело новац у, наводно, ту сврху, а никад им није испоручило, чиме им је причинило материјалну штету у укупном износу од око 6.950 КМ.

Извјештај Тужилаштву поднесен је јуче.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана