Добој: Одузето више пушака и муниције

Срна
Добој: Одузето више пушака и муниције

ДОБОЈ - У претресу куће у Добоју одузето је више пушака и муниције од лица из овог града чији су иницијали Д.Б. које је претходно пољопривредним алатом ударило суграђанина С.К, саопштила је добојска Полицијска управа.

Претрес је извршен на основу наредбе Основног суда Добој, а пронађена је и одузета малокалибарска пушка, аутоматска пушка, пушка М-48, ловачка пушка, муниција и други предмети.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да ово има обиљежје кривичних дјела неовлаштена производња и промет оружја или експлозивних материја и угрожавање сигурности.

Полиција је ухапсила лице из Добоја чији су иницијали Д.Ш. због основа сумње да је извршило кривично дјело насилничко понашање.

За ово лице постоји основ сумње да је у 3.35 часова у Улици цара Душана у Добоју физички насрнуло на лица из овог града чији су иницијали Х.А. и А.Д, након чега је разбило бочно стакло на путничком аутомобилу "мерцедес" власништво лица А.Д.

Ово лице је одбило да се подвргне алко-тестирању и тестирању на присуство дроге у организму.

Припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој су око 21.00 час ухапсили лице чији су иницијали М.Б. са подручја Маглај у Федерацији БиХ, пјешака код кога је утврђено присуство алкохола у организму од 2,91 промила.

У протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Добој евидентирана су четири кривична дјела и двије саобраћајне незгоде. Није било евидентираних нарушавања јавног реда и мира.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана