Добој: Конзумирали дрогу у аутомобилу

Срна
Foto: Илустрација

ДОБОЈ - Припадници Полицијске станице Теслић су приликом контроле аутомобила "голф шест" утврдили су да су четири лица која су се налазила у возилу конзумирала дрогу амфетамин спид.

Ријеч је о лицима чији су иницијали И.О, Н.Ц, Н.К и С.И, сви са подручја општине Теслић, која су контролисана у суботу, 26. јуна, саопштено је из Полицијске управе Добој. 

Ова лица конзумирала су дрогу у аутомобилу власништво И.О, а дрогу им је дало на уживање лице чији су иницијали Н.Ц. 

Од Н.Ц. одузет је пакетић са садржајем бијеле прашкасте материје која асоцира на спид и мобилни телефон са видиљивим траговима ове дроге. 

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да наведено има обиљежје кривичног дјела омогућавање уживања дроге. 

Током протеклог викенда припадници Полицијске станице Теслић ухапсили су три возача са подручја ове општине код којих утврђено присуство више од два промила алкохола у организму. 

Возач Р.Г, који је контролисан у суботу, 26. јуна, имао је 2,88 примила алкохола у крви, док су јуче контролисани П.Ј. и Д.Н. код којих је утврђено 2,86, односно 2,30 промила алкохола у организму. 

Модричка полиција јуче је лишила слободе лице Ј.Б. са подручја Модриче код кога је потврђено присуство 1,60 промила алкохола у организму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана