Дјевојку тукао металном палицом, пријетио да ће је убити од батина

ГС
Дјевојку тукао металном палицом, пријетио да ће је убити од батина

ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО - Службеници Полицијске станице Источно Ново Сарајево ухапсили су Д. Б. због сумње да је починио кривична дјела тешка тјелесна повреда и тјелесна повреда, а „Дневни аваз“ од извора блиског истрази сазнаје да је ријеч о Деану Б.из Источног Сарајева који  је дуже годину и по док су били у вези, дјевојку континуирано злостављао и тукао.

-Она је то крила од страха, те наивно мислећи да ће се његов однос поправити, а Деан Б. Јој је пријетио порукама: “Избост ћу те у главу”, “Убит ћу те од батина”. Дјевојку је тјерао да буде у кући кад он спава, бранио јој да излази напоље, тукао ју је у аутомобилу и палицом такозваном “специјалком” – каже извор „Аваза“.

Дјевојка посједује и озљедни лист, након што јој је 6. јануара пробио бубну опну.

Све је кулминирало прије неколико дана када јој је нанио тешке повреде металном палицом. Дјевојка га је пријавила полицији која га је одмах лишила слободе. Полиција је у посједу снимака, пријетећих порука и фотографија на којима се виде модрице по цијелом тијелу.

-Тужилаштво у Источном Сарајеву  је јуче насилника пустило на слободу  у 12 часова, али он је у 13 часова назвао свједока, па је поново приведен сат касније - казао је извор из истраге.

У полицији су рекли да  Д.Б. сумњиче да је протеклом временском периоду више пута физички нападао лице из Источне Илиџе, те је 22. фебруара у Београдској улици у Источном Сарајеву употребом физичке снаге и металне палице истој нанио тешке тјелесне повреде.

-Обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево - саопштено је у петак из ПУ Источно Сарајево.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана