Дјевојку која је ударила Станивуковића и полицајца терете за наношење поврда и напад

Н.Т.
Дјевојку која је ударила Станивуковића и полицајца терете за наношење поврда и напад

БАЊАЛУКА - Полиција је ухапсила В.Т. из Бањалуке због сумње да је 6. јула напала градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића и још једно лице на простору тврђаве „Кастел“ током одржавања манифестације „Бањалука фест“, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Како се наводи у саопштењу, она је ухапшена 6. јула, а терете је да је исте вечери  напала и повриједила полицајца. У саопштењу се истиче да се В. Т. на терет стављају кривична дјела тјелесна повреда и напад на службено лице у вршењу службене дужности.

-  В.Т. је осумњичина да је 6. јула око 22.50 часова физички напала градоначелника Града Бањалука и још једно лице, након чега је задржана од стране припадника обезбјеђења манифестације до доласка полицијских службеника. Приликом спровођења у службене просторије ПУ Бањалука осумњичена В.Т. је физички напала полицијског службеника и нанијела му тјелесне повреде. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се ради о горе наведеним кривичним дјелима- наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана