Тешка несрећа код Прњавора: Дјевојка из Српца погинула у судару с камионом

ГС
Foto: Прњавор Инфо

ПРЊАВОР - Гордана Цвијановић (25) из Српца погинула је у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила на путу Прњавор - Челинац када је дошло до директног судара њеног “голфа” са камионом “мерецедес”.

Несрећа се догодила јутрос око седам часова у мјесту Дренова код Прњавора, јавља Уна. Како се сазнаје Цвијановићева је ишла из Челинца према Прњавору када је дошло до директног судара са камионом, који је наишао из супротног правца.

- У саобраћајној незгоди учествовала је Гордана Цвијановић са аутомобилом “голф” и камион “мерцедес” којим је управљао Гордан Ђукић (24) из Вукосавља. У незгоди је смртно страдала Цвијановић - речено је у Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци.

Додају да је увиђај на мјесту несреће извршио дежурни тужилац ОЈТ Бањалука заједно са полицијским службеницима ПС Прњавор.

- Тужилац је наложило да се предузму све истражне мјере и радње како би се утврдиле тачне околности и узрок саобраћајне несреће. Наложена је и обдукција тијела страдале која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске - наводе у Тужилаштву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана