Дјечак усмртио вршњака из ваздушне пушке

Н.Т.
Foto: Илустрација

БРЧКО – Малољетни дјечак (15) погинуо је када га је синоћ дијаболом из ваздушне пушке случајно и из несмотрености погодио други малољетник у насељу Илићка у Брчком, потврђено је "Гласу Српске".

Како сазнајемо дијабола испаљена из ваздушне пишке погодила је дјечака у груди и он је задобио ране од којих је преминуо.

Из Полиције Брчко дистрикта саопштено је да се све десило синоћ, а полицији је догађај пријављен из службе Хитне медицинске помоћи.

Из Тужилаштва Брчко дистрикта су саопштили да је покренута интензивна истрага у сарадњи с полицијом како би се утврдиле све релевантне околности страдања малољетника.

- Под надзором дежурног тужиоца извршен је увиђај, изузети су предмети који могу послужити као доказ у даљем току поступка. Такође, наређена је обдукција тијела страдалог као и обављање других вјештачења како би се несумњиво утврдио начин наношења повреда и узрок смрти страдалог-казао је портпарол Тужилаштва Брчко диструикта Самир Бегановић.

Истакао је да  у циљу заштите интереса поступка, у овом моменту, не може се објавити више информација о самом догађају.

Из хитне медицинске службе Брчко дистрикта БиХ саопштено је да су  синоћ

примили позив у коме је речено да је дјечак погођен услијед несмотреног кориштења ваздушну пушке.

- Екипа медицинске помоћи изашла је на терен и несрећни дјечак је превезен у брчанску Болницу гдје је дежурни хирург констатовао смрт малољетног дјетета-рекла је докторица Јасна Брадоњић за медије у Брчком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана