Дјечак пронађен без свијести у каналу поред пута Братунац-Сребреница

Срна
Foto: Илустрација

БРАТУНАЦ- Малољетно лице, које је пронађено без свијести у каналу поред пута Братунац-Сребреница, тешко је повријеђено у саобраћајној незгоди и пребачено је на лијечење у Универзитетско клинички центар у Тузли, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Пролазник је пријавио полицији да је у каналу поред пута, у Улици Светог Саве у Братунцу, видио непознато лице у бесвјесном стању, за које је утврђено да је ријеч о малољетним лицу повријеђеном у току ноћи.

Повријеђеном лицу љекарска помоћ је прво указана у Дому здравља у Братунцу, потом је превезено у Болницу Зворник, а затим у Универзитетско клинички центар у Тузли гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је наложио полицији да предузме све мјере и радње из своје надлежности након чега ће се изјаснити о квалификацији наведеног догађаја.

Срна незванично сазнаје да је повријеђен дјечак настањен у Улици Светог Саве, а да се возило које га је ударило удаљило са лица мјеста и полиција трага за возачем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана