Дирао малољетницу по грудима, добио пола године затвора

ГС
Дирао малољетницу по грудима, добио пола године затвора

ШИРОКИ БРИЈЕГ - Пресудом Општинског суда у Широком Бријегу, мјештанин Д.Г. је правоснажно осуђен на шест мјесеци затвора под оптужбама да је у три наврата хватао у загрљај и дирао по грудима и задњици малољетницу, која се бранила и покушавала се истргнути.

То је саопштено из Кантоналног тужилаштва у Широком Бријегу, које је, истичу, доказало кривицу Д.Г. за кривично дјело блудне радње.

"Д.Г. је у септембру и октобру 2021. године, у својој и кући малољетнице, у Широком Бријегу, користио прилике када је долазила у његову кућу и остајала сама у својој кући, да задовољава свој сексуални нагон. Наиме, он ју је у три наврата хватао у загрљај и дирао по грудима и стражњици, док се она бранила и покушавала истргнути из загрљаја", саопштено је из Тужилаштва.

Како су добдали, пресуда је постала правоснажна и против ње није дозвољена жалба.

"Оптужницу у овом предмету заступао је тужилац Јосип Аничић, који је наводе оптужнице доказао исказима малољетнице, њене мајке, њеног пријатеља, те психолошким вјештачењем малољетнице", навели су из Тужилаштва у Широком Бријегу, преносе Независне.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана