Детаљи злочина у Шипову: Супругу убио из љубоморе, двоје дјеце остало без мајке

Небојша Томашевић
Детаљи злочина у Шипову: Супругу убио из љубоморе, двоје дјеце остало без мајке

ШИПОВО – Никола Цумбо (38) из Шипова јутрос је, највероватније из љубоморе, хицем из пиштоља убио своју ванбрачну супругу Анђелку М. (34), а потом је покушао да се убије, потврђено је "Гласу Српске".

Убијена жена је родом из Србије и дошла је у Шипово да живи са Цумбом, али гта је сазнаје „Глас“ недавно напустила и отишла да живи на другу адресу. Цумбо је и раније сумњичен за  нападе на супругу, а већ је кажњаван због насиља у породици.

Према причама мјештана Шипова, жртва и убица имају двоје малољетне дјеце, од шест и двије године.

Овај злочин који се десио јутрос  у Карађорђевој улици у Шипову шокирао је мјештане овог града.  На терену су још увијек полиција и дежурни тужилац бањалучког Окружног тужилаштва, канцеларије из Мркоњић Града.

Према незваничним информацијама, Цумбо је Анђелку М. усмртио у аутомобилу у шиповачком насељу Сарићи, а потом је пуцао у себе, али је преживио. Он је том приликом задобио тешке повреде и превезен је у Универзитетски клинички центар Републике Српске.

Портпарол Полицијске управе Мркоњић Град Божана Вулин казала је да им је овај случај пријављен јутрос у 7.45 часова.

- Пријављено је да је почињено убиство и покушај самоубиства. У току је увиђај којим руководи дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци- рекла је Вулин и додала да не може да открива више детаља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана