Детаљи злочина у Италији: Добојлија убио своју бившу партнерку, па бившу жену

ГС
Foto: Агенције

Према новој реконструкцији италијанске полиције, Златан Васиљевић из Добоја је у Вићенци прво убио своју бившу партнерку Габријелу Серано, а затим је са њеним тијелом у возилу отишао до бивше жене Лидије Миљковић и испалио шест хитаца у њу.

Извршио самоубиство

Са првом жртвом, Габријелом Серано, поријеклом из Венецуеле, Васиљевић је прекинуо везу неколико мјесеци након раставе од Лидије Миљковић.

Према реконструкцији истражитеља, Васиљевић је јуче рано ујутру позвао Габријелу и убиједио је да му се аутомобилом придружи од Рубана (Падова) до Вићенце. Одвезао се са њом до округа Вигоња у Вићенци и убио је једним хицем.

Са тијелом жене још увијек у аутомобилу, стигао је преко Вигоње и сачекао долазак своје бивше жене, убивши је пиштољем. У том тренутку је кренуо ка обилазници Вићенце и извршио самоубиство истим пиштољем, након чега га је полиција пронашла.

Подсјетимо, до сада се вјеровало да је Златан прво сачекао Лидију на паркингу школе, након што је одвезла дјецу а затим је упуцао. Након тога је наводно отишао са Габријелом, али испоставило се то као неистина.

Габријелин бивши муж причао са Златаном

Габријела је три недјеље прије трагедије звала бившег мужа и замолила га да прича са Златаном, јер је уплашена да ће је убити.

- Звао сам Златана јер се Габријела плашила да не буде убијена јер га је оставила. Рекао сам му да више не тражи мајку наших кћерки, он је почео да плаче, обећао је да ће је се клонити и молио ме је да га не повриједим - испричао је Габријелин бивши муж, а пишу италијански медији.

Златан је одраније познат по свом насиљу према женама, а 2019. године му се судило јер га је Лидија пријавила.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана