Детаљи убиства у Новом Граду: Убица пуцао из аутоматске пушке, Селимагић изрешетан док је сједио у кафићу

ГС
Foto: Фејсбук

НОВИ ГРАД - Јасмин Селимагић (36) из Новог Града изрешетан је синоћ у пуцњави која се догодила у кафићу у насељу Урије у Новом Граду, а како сазнаје Уна на њега је пуцао 25-годишњи М.Ц. из Босанске Крупе који је убрзо ухапшен.

Злочин се одиграо око 22 часа, а према првим резултатима истраге, Селимагић сједио у кафићу када је младић, наоружан аутоматском пушком, изненада ушао у кафану и кренуо да пуца. Према њему је испалио рафал и на мјесту га убио.

У Полицијској управи Приједор наводе да је М.Ц. ухапшен због сумње да је починио тешко убиство на штету Ј.С., те кривична дјела изазивање опште опасности и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

-Полицијска управа Приједор синоћ је око 22 часа запримила пријаву да је једно лице у угоститељском објекту у Новом Граду  пуцало из ватреног оружја и да је том приликом једном лице смртно страдало. На лицу мјеста извршен је увиђај којим је руководио тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор, под чијим надзором полицијски службеници предузимају све потребне мјере и радње на утврђивању свих околности почињених кривичних дјела - наводе у ПУ Приједор.

Селимагић је полицији познат као безбједносно интересантна особа која се доводила у везу са трговином наркотицима и кријумчарењем миграната.

Хапшен је 2016. године у акцији Агенције за истраге и заштиту (СИПА) због сумње да је као члан криминалне групе Ганија Куртија учествовао у међународном кријумчарењу великих количина марихуане из Црне Горе у БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана