Детаљи убиства у Дубици: Пуцао супрузи у главу, па пресудио себи

Н.Т.
Foto: ATV

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Раде Вујковић (38) хицем из импровизованог пиштоља усмртио је бившу супругу Тању (35), а потом усмртио себе утврђено је истрагом, сазнаје "Глас Српске".

Трагедија се десила на улазу стана гдје несрећна жена становала у згради у улици Михајла Пупина.

Извор близак истрази је казао да је Раде бившу супругу сачекао у стубишту зграде испред стана и када је она кренула на посао је напао.

- Дошло је до свађе током које је раде потегао оружје. Погодио је хицем у главу супругу, а затим је пресудио себи. Мотив овог злочина је највјероватније љубомора. Супружници су се недавно растали и Тања је отишла да живи код сестре у Козарску Дубици. Раде је остао у породичној кући у насељу Јошик - казао је извор близак истрази.

Иза супружника остало је троје малољетне дјеце који су били у стану у тренутку злочина.

Познаници овог брачног пара причају да је Раде био веома љубоморан због чега је Тања раније морала да напусти посао.

- Због тога су се стално свађали што је касније довело до раставе, а сада и до трагедије - рекао је мјештанин Дубице не желећи да му помињемо име.

У Полицијској управи Приједор, не наводећи имена ни детаље, раније је потврђено да су пронађена два беживотна тијела у Козарској Дубици.

- Полицијској станици Козарска Дубица 27. децембра око 05.30 часова, пријављено је да се из стана у Козарској Дубици чује галама и пуцањ. Изласком полицијских службеника на лице мјеста, затечена су два беживотна тијела мушкарца и жене - саопштено је из ПУ Приједор не наводећи детаље.

Додали си да ће увиђај на лицу мјеста обавити тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор и полицијски службеници Полицијске управе Приједор, након чега ће бити познато више информација.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана